Andrés Bermejo, nou secretari comarcal de CC.OO.

L’alzireny Andrés Bermejo és des de hui nou secretari comarcal de Comissions Obreres La Ribera i la Safor. Bermejo ha estat elegit hui en el cinqué congres del sindicat que s’ha celebrat Alzira i en el qual el fins ara secretari comarcal, Josep Antoni Carrascosa ha tancat una etapa de 12 anys al front del sindicat.

Sota el lema @organitza’t per avançar@ els delegats i delegades de Comissions Obreres han escollit una nova executiva que comptarà amb 6 dones i 3 homes. Una executiva que encapçala el fins ara secretari d’organització, Andrés Bermejo, qui assegura que la línia serà continuista en el sentit que la principal aposta de Comissions serà la concertació amb les administracions i empreses per a crear ocupació. Precisament eixe el balanç que ha fet Josep Antoni Carrascosa, qui ha destacat el treball del sindicat en estos últims anys en aspectes com la participació en els acords territorials d’ocupació per a formar els treballadors i crear noves ocupacions, així com en la reversió de l’hospital. Carrascosa destaca en el seu balanç que el sindicat ha estat present i col•laborant amb les diverses administracions.

Pel que fa la situació actual d’ocupació a la comarca i com li afecta la crisi arran la pandèmia, el nou secretari comarcal Andrés Bermejo s’ha mostrat optimista. Considera que la indústria de la comarca s’ha vist menys afectada i fins i tot ha estat un a oportunitat per a empreses dedicades a productes que abans s’importaven des de Xina. Amb tot, considera que el sector més castigat és l’hostaleria, que acumula el 75% dels ertes. Una situació que el sindicalista espera que canvie a partir del pròxim mes de juny. Andrés Bermejo.

Pel que fa a la remuntada de la crisi econòmica i els nous nínxols d’ocupació, el nou secretari comarcal de Comissions Obreres, apunta al sector de la sanitat i de les persones majors com cabdals. D’una banda perquè generen llocs de treball i d’altra, perquè contribuïxen a millorar l’estat del benestar de les persones més vulnerables, ja siguen persones malaltes com persones majors.
En este sentit, Bermejo apunta la necessitat d’un segon hospital a la nostra comarca i de millores en les residències.

El congrés comarcal de Comissions Obres que s’ha dut a terme a Alzira ha comptat també amb la presencia del secretari general de comissions obres del País Valencià Juan Cruz i la candidata a secretària general en el pròxim congres Ana Maria Gracia.

Deixa un comentari