L’AP-7 serà gratuïta en tres mesos però sense accessos per a Alzira

Compartix la notícia

Alzira de moment no comptarà amb les connexions a l’AP-7 una vegada siga alliberada en Gener de 2020. L’Alcalde i les empreses veuen amb preocupació com la manca d’un govern central pot ajornar de nou una infraestructura vital per l’economia local.

A hores d’ara, tot apunta que en tres mesos podrem circular de manera gratuïta per l’AP-7; d’esta forma el ministeri de foment en funcions compliria un dels seues compromisos amb la nostra comarca, però caldrà esperar per aconseguir el que, segons el parer de l’alcalde d’Alzira és tant necessari com és l’eliminació del peatge: unes connexions que donen eixida directa a les empreses de la nostra ciutat, però també  a serveis tan essencials  com l’hospital de La Ribera.

Gómez assegura haver-se reunit amb el Delegat del Govern i també amb l’Associació Empresarial per tractar este assumpte i ara per ara, lamenta que les connexions no siguen un projecte immediat tot i que en la passada legislatura va arribar a dotar-se una partida pressupostària per a les connexions amb l’AP-7, que han quedat aparcades de moment, almenys pel que fa  al nostra ciutat.

Compartix la notícia

Deixa un comentari