fbpx

Aprendre a menjar bé és la solució per a no estar sempre a dieta

Compartix la notícia

Per a no estar sempre a dieta, hem de trobar una motivació que no tinga fi. Així ho asseguren els professionals de la nutrició, que expliquen que “l’objectiu principal d’una dieta ha de ser l’adherència”. És a dir, hem d’aprendre a menjar bé per a la resta de la nostra vida i no durant un curt període de temps. A més, el pes no ha de servir-nos de referència, perquè és un paràmetre molt limitat i molt relatiu, on conflueixen diversos tipus de masses.
També és un error quan l’alimentació monopolitza la nostra vida i es converteix en un pensament constant, que apareix en totes les nostres converses. En canvi, sí que hem d’intentar contagiar al nostre entorn, per evitar així que la nostra alimentació els condicione cada dia.
A més, no podem identificar la dieta amb el patiment, ni amb la fam. L’alimentació saludable no té per què ser avorrida, ni tindre mals sabors. Però per a millorar el nostre estil de vida no ho podem fer sols a través de la dieta, l’exercici és primordial per a controlar el dèficit calòric. Tot açò és el que ha contat la nutricionista Teresa Casterà a Alzira Ràdio.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-24-d-039-abril-2020_md_50386710_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari