Els nous noms dels carrers s’aproven al Plenari

El mestre Vicent esteve, l’Artista Gómez Perelló i l’escriptora Carme Miquel tindran un carrer a Alzira. Els seus han segut alguns dels noms seleccionats a la proposta que va fer la comissió de Toponímia Local i que es va aprovar al plenari d’ahir. Són sols 3 de les 9 noves nomenclatures de la nostra ciutat.

El carrer del Mestre Vicent Esteve enllaçarà el carrer del Barri de Santa Caterina amb la plaça de les germanies i en paral·lel al carrer de Vicent Olmos. El parc de l’Escriptora Carme Miquel ubicat en l’encreuament dels carrers de Tavernes de la Valldigna i d’Adolfo Suárez. Darrerament el carrer de l’artista Perelló serà l’anteriorment conegut com carrer del Batxiller Fernando de Rojas.

Així explicava en el plenari el regidor de cultura Alfred Aranda, la importància d’estos noms en la nostra ciutat.

Rubén Gómez, fill de l’artista Joaquín Gómez Perelló, també va voler intervindre en el plenari per agrair la proposta.

La resta de noms proposats i acceptats han segut, plaça Trenta de desembre (antiga plaça major de Santa Maria), Passeig d’Antonio Machado, carrer de l’Escultor Alfred Just (antiga travessia del Saludador), carrer de l’Escriptor Josep Bolea (antiga travessia de les Piletes) i carrer de l’Antiga Avidesa (actual carrer de Gandia).

Categories Ciutat

Deixa un comentari