Arnau Bataller obrirà demà la XXI edició del festival Spanish Brass Alzira

Una peça de l’alzireny Arnau Bataller dedicada a la capitalitat cultural obrirà demà la XXI edició del festival Spanish Brass Alzira. Este festival de música al voltant als instruments de vent-metall començarà amb l’actuació de la Banda Boston Brass i Allen Vizzuti, que tocaran juntament amb la Spanish Brass la música escrita per Arnau Bataller, en el Gran Teatre a les 10:15 de la nit.
Alzira encetarà així 5 dies de música que portaran gèneres com el jazz, el gòspel o la música simfònica amb 7 actuacions que es realitzaran entre el Gran Teatre d’Alzira i el Auditori de la Casa de la Cultura. La Banda Simfònica Municipal de València, el Quintet Al Vent o la societat Musical d’Alzira son algunes de les actuacions que visitaran la ciutat. També es faran alguns concerts al carrer durant 3 dies per a difondre este festival a través dels carrers de la ciutat.
A més, hui s’ha anunciat que el festival començarà amb la primera representació d’una peça escrita per Arnau Bataller dedicada a la Capitalitat Cultural d’Alzira. Al respecte del tema el músic alzireny ha destacat que està molt feliç per poder fer un concert tan particular a la seua ciutat.
Este festival, com cada any també tindrà un element de formació i els mateixos intèrprets dels concerts donaran classes a aquelles persones que s’han inscrit durant els cinc dies que dura. A hores d’ara ja s’han apuntat 100 músics a les classes i des de l’organització ho consideren un èxit.
Les entrades per a les diferents actuacions es podran comprar a la taquilla del Gran Teatre el dimarts i dijous de 7:30 de la vesprada a 9:00 de la nit. També a través del portal web www.notikumi.com. El preu de totes les entrades serà de 5 euros, 4 l’entrada reduïda per a carnet jove i jubilats.

Deixa un comentari