Arranca el Festival Spanish Brass

Hui comença a Alzira el festival Spanish Brass, una aposta per la música amb què celebrar els 30 anys de l’Spanish Brass i els 18 d’este festival que del 2 al 6 de juliol emplenarà de concerts i grans músics la nostra ciutat.

El festival començarà hui 2 de juliol a les 19:15h amb el concert d’Emergents i la celebració dels 30 anys de l’Spanish Brass d’Alzira amb un concert inaugural a les 10:30h al Gran Teatre. Així explicava a El Dia per Davant Inda Bonet, director de l’Spanish Brass, la programació que tenen preparada per a estos dies:

A més en aquesta edició l’alzireny Arnau Bataller rebrà un homenatge com a compositor alzireny de gran repercussió. Un gran reconeixement per al músic que actualment treballa a Barcelona i que ha composat una obra que s’estrenarà en exclusiva a l’Spanish Brass.

Podreu adquirir les entrades anticipades a través del web www.instaticket.es , telefonant al 902444300 o a la taquilla del teatre dimarts i dijous de 19:30 a 21 hores. Les entrades també es poden aconseguir el dia del concert des d’una hora abans a la taquilla del gran teatre i de la casa de la cultura.

Deixa un comentari