Arranca el curs escolar amb els alumnes il·lusionats pels nous reptes

Compartix la notícia

Hui arranca el curs escolar 2019-2020 a la nostra ciutat amb els alumnes il·lusionats pels nous reptes, amb més docents que en cursos anteriors, i algunes obres de millora i remodelació com a assignatures pendents.

L’alcalde d’Alzira,  acompanyat per la regidora d’educació, Maria Calvo, ha realitzat la tradicional visita als centres educatius de totes les etapes. L’Escoleta Llepolies, els centres Ausiàs March i Pintor Teodoro Andreu i l’Institut La Murta, que estrena el seu nom, han rebut a la màxima autoritat local per donar la benvinguda a un nou curs, en què s’espera que la Conselleria avance en les obres dels centres que estan pendents de millores, renovació o nova construcció.

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez, ha assegurat que tot i no disposar de les dades definitives sobre la matriculació a la nostra ciutat, enguany s’han reforçat algunes unitats de 1er de la ESO en L’Institut Josep Maria Parra i s’espera que en els pròxims dies el desdoblament d’alguna unitat de 5é de primària, ja que tots els centres Alzirenys registren una alta demanda per a esta etapa.

Però sens dubte el que s’espera és que el present curs desapareguen definitivament els barracons del mapa escolar alzireny.

Gómez ha recordat que este és un curs emocionant per a la nostra ciutat, ja que després de 25 anys, Alzira tornarà a rebre la Trobada d’escoles en Valencià, que se celebrarà en el mes d’Abril.

L’alcalde, que ha recordat la seua etapa de docent anima totes les famílies a que mantinguen una bona comunicació amb l’escola dels seus fills i filles per poder oferir la millor educació als més menuts de la nostra ciutat.

Compartix la notícia

Categories Educació

Deixa un comentari