Arriba el lliurament dels premis de la IV Edició del Concurs de Redacció Juvenil en Valencià

Arriba el lliurament dels premis de la IV Edició del Concurs de Redacció Juvenil en Valencià, un concurs dirigit a tots els centres educatius d’Alzira. Els guanyadors i guanyadores rebran hui el seu guardó, que consistix en un ordinador portàtil, per als primers premis, i una tauleta tàctil per als segons i tercers premis. A més, tots els guardonats i guardonades rebran un lot de llibres, regal de l’Ajuntament d’Alzira.

Enguany, este concurs organitzat per el Servei de Promoció i Ús del Valencià té com a tema principal “Què t’agradaria somiar?” i han participat prop de 250 alumnes. El concurs s’ha estructurat en quatre categories: una per a 1r i 2n d’ESO; altra per a 3r i 4t d’ESO; una tercera per a Batxillerat, Escola d’Adults i Cicles Formatius, i la quarta per a 5é i 6é de Primària.

El lliurament de premis serà la vesprada del dia de hui, dia 11 de desembre, a les 17:00 hores, en la porta de l’Ajuntament. Hi acudiran els guanyadors i guanyadores, familiars i professorat. Escoltem el regidor de Cultura, Alfred Aranda, en l’informatiu:

Ir a descargar

Deixa un comentari