Atenció a l’onada de calor!!!

L’oratge pren protagonisme perquè les altes temperatures seran la tònica dominant este cap de setmana i sobretot de cara diumenge i dilluns, hui de moment, després dels ruixats matinals, les temperatures pujaran un poquet més que ahir, i el vent continuarà entrant de component marítima amb ratxes moderades a partir del migdia.

DEMÀ, la presència d’esta massa d’aire càlid començarà a deixar-se notar per l’interior del nostre territori on les temperatures es dispararan per damunt dels 35ºC en molts punts. En el litoral, com mouran les brises, difícilment superarem els 20º/30ºC.

La situació per a diumenge es complica i a partir de diumenge i de cara a dilluns, confluixen dos fenòmens que ens duran un ambient tòrrid. Un fenomen que pot marcar rècords de temperatures tal i com ens avançava este matí al Dia per davant el meteoròleg Jovi Esteve.

D’entrada estes altes temperatures afectaran especialment a les comarques més interiors, situant-se les màximes en molts punts al voltant dels 40ºC i, fins i tot, podrem superar en alguns punts els 42ºC!.

Deixa un comentari