Atents a l’onada de calor de hui

Risc extrem d’incendis en la comunitat Valenciana a causa de l’oratge. Per tant al llarg de la jornada, estarà completament prohibit fer qualsevol tipus de foc en tot el terme.
Cal evitar fer excursions o rutes per la muntanya i els nostres paratges, la intensa calor i l’elevat risc d’incendi ho fa molt perillós. Si es veu qualsevol fum o activitat sospitosa de poder provocar foc cal avisar al 112. Si es viu a prop de la muntanya cal evitar cuinar a l’aire lliure.
La vigilància de les nostres muntanyes s’intensificarà amb els mitjans municipals, de diputació i de conselleria. Està previst vols de vigilància a les hores centrals per tal de detectar possibles focus de calor i conats d’incendi.
D’altra banda les altes temperatures també ens posen en alerta pel que a la nostra salut. Les temperatures extremes que viurem hui afectaran el nostre organisme en la pèrdua d’hidratació. Cal tindre especial cura en xiquets i persones majors.

D’altra banda, un altra de les particularitats de l’aire de hui és la quantitat de pols en suspensió. Una situació que pot afectar les persones que tenen problemes respiratoris. Escoltem el meteoròleg, Jovi Esteve.

Deixa un comentari