Augmenten els ingressos hospitalaris per Covid-19 a l’hospital de la Ribera i Alzira puja a nivell 3 per risc de contagi

Alzira compta amb 320 casos positius de Covid, són 13 menys que el passat dilluns, segon les dades actualitzads per Salut Pública. Ara bé el ritme de contagi cada vegada és més ràpid i creixen els ingressos hospitalaris, per tant la situació és més crítica que fa uns dies.

La taxa d’incidència frega el 700 casos actius per cent mil habitants i ens situem d’alerta 3 perquè el ritme de contagis és més ràpid, de fet en els últims tres dies s’han detectat 51 casos nous. Davant la situació, cal extremar les mesures sanitàries, i recordar que si som contactes estrets d’un positiu, hem de reduir el contacte social. Gemma Alós, regidora de sanitat.

D’altra banda, ahir s’inicia la vacunació de l’alumnat dels centres d’educació especial i continuarà a les aules de quart, cinqué i sisé. D’altra banda, s’han habilitat punts de vacunació sense cita a Alzira, cadascú ha d’acudir al seu centre de salut habitual. La vacunació sense cita és hui i demà al centre de salut 1 del carrer la Pau i dimarts 21 serà al Centre de salut integrat del carrer Hort dels Frares. Esta vacunació està oberta per a persones que estiguen en estos casos.

Categories Sanitat Etiquetes

Deixa un comentari