fbpx

Augmenten els punts de recollida d’oli per a biodièsel

Compartix la notícia

LA RIBERA EN BIODIÈSEL enceta una nova etapa del servei amb l’ increment del nombre de punts de recollida d’oli residual. El Consorci de la Ribera va adjudicar l’últim mes de desembre de 2020 a l’empresa ECOACTIV JBD, SL el nou contracte del Servei de Recollida d’Olis Domèstics ‘La Ribera en Biodièsel’.

Este servei té per objectiu aprofitar un residu com és l’oli vegetal de cuina per produir un combustible renovable i ecològic com és el biodièsel, evitant al mateix temps la contaminació de rius i barrancs i reduint la despesa de depuració de les aigües residuals urbanes.

Amb el  nou contracte es pretén donar un nou impuls al servei basat en dos línies principals d’actuació. La primera és l’augment de la xarxa de contenidors taronja als pobles de la Ribera per així facilitar la ciutadania un major nombre de punts d’abocament. Així mateix, s’està procedint a la desinfecció i substitució progressiva de la xarxa de contenidors existent.

La segona línia de treball s’orienta a treballar la comunicació i conscienciació de la ciutadania, amb la realització de xarrades, producció de material de comunicació i d’altres eines que provoquen un canvi de conducta en la ciutadania cap a un comportament més responsable.

Escolta l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-18-juny-2020_md_52188926_wp_1
Ir a descargar

 

Compartix la notícia

Deixa un comentari