AVA-ASAJA demana més suport a l’agricultura en els pressupostos de la Generalitat

AVA-ASAJA denuncia que l’agricultura no tinga el suport que mereix als pressupostos de la Generalitat.  L’Associació critica que l’increment del 4,53% dels fons anuals per a este sector vaja destinat a despeses de personal i a medi ambient. És per això que el president de l’associació Cristóbal Aguado, insta Ximo Puig a prendre mesures davant la situació en la que es troba el sector agrari.

Els llauradors no han eixit ben parats als pressupostos, segons defensa l’associació d’agricultors, després de patir una de les pitjors campanyes dels últims temps. És per això que Cristobal Aguado demana una rectificació dràstica i la inclusió de mínims que el Consell va prometre als citricultors.

Pel que fa a les retallades agràries, a l’associació li resulta cridaner el fet que la nova llei d’Estructures Agràries no es vaja a poder dur-se a terme pròximament. A més, tampoc no es contempla objectivament la lluita contra la bactèria xylella fastidiosa, ni tan sols. En opinió d’AVA, la protecció de l’Horta de València, un projecte impulsat pel propi Consell.

Deixa un comentari