fbpx

AVA demana ajudes per la llum elèctrica

Compartix la notícia

L’Associació Valenciana d’Agricultors demana l’abaratiment de les factures elèctriques dels costos de regadiu. Així, AVA sol·licita al govern que elimine els peatges i finance a través dels pressupostos generals les despeses referents a les energies renovables, cogeneració i residus que suposen un 20% del cost total i altres costos regulats que suposen un 9,6%.

D’esta manera, les factures elèctriques, segons el sindicat agrícola, podrien abaratir-se fins un 30%. La protesta naix de les modificacions que s’han fet recentment en la circular 3/2020 de 15 de gener per la qual s’establix la metodologia per al càlcul dels peatges de transport i distribució d’electricitat. AVA assegura que esta normativa inclou despeses per als agricultors que són alienes al reg agrícola i que per tant haurien d’eliminar-se.

Des d’AVA expliquen que l’agricultura valenciana es troba hores d’ara en un moment de crisi en el qual s’haurien d’impulsar iniciatives que abaratiren els costos als agricultors i no que els perjudicaren.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-30de-juny-2020_md_52983680_wp_1
Ir a descargar 

Compartix la notícia

Deixa un comentari