AVA demana solucions contra la mosca negra

L’Associació Valenciana d’Agricultors insta al Consell a dissenyar un pla especial per a combatre els greus problemes que la mosca negra està ocasionant en el sector agrari.

Davant les dimensions que està adquirint la plaga de mosca negra i els problemes que està causant en la ciutadania i, especialment, en els agricultors, des de  l‘associació sol·liciten la intervenció decidida de les conselleries d’agricultura i sanitat de la Generalitat Valenciana amb l’objectiu de dissenyar i posar en marxa un pla específic que permeta acabar amb un problema convertit ja en un assumpte de salut pública.

Des d’AVA ASAJA aposten per la creació d’un grup treball format per experts que analitzen la manera més eficaç d’acabar amb la plaga i que es desenvolupen les accions necessàries per a fer-ho.

El president de l’associació, Cristóbal Aguado ha reivindicat que els agricultors són els més afectats per estes plagues, no sols a nivell sanitari, sinó també econòmic, ja que són molts els que no poden seguir amb les seues tasques al camp i estan patint pèrdues econòmiques grandioses.

Deixa un comentari