Avancen les negociacions cap a un pacte de govern

Alzira, 7 de juny-. Dilluns es tornaran a reunir Compromis i el Partit Socialista per reprendre les negociacions decara al futur pacte de govern que done estabilitat a l’Ajuntament en els pròxims 4 anys. Com a novetat es planteja la possibilitat de comptar amb la figura d’un gerent de perfil tècnic que agilitze el treball entre els distints departaments.

Està previst que la pròxima setmana quede configurat el nou equip de govern conformat pels 9 regidors de Compromis i els 3 del partit socialista per engegar la legislatura el pròxim dia 15 de Juny.

L’aclade d’Alzira ha reiterat la seua idea de ser generós amb els seu soci de govern i assegura que comptarà amb els tres regidors del PSPV, mentre també planteja la idea de donar-li un nom característic a l’equip de treball que resulte de les negociacions.

D’altra banda Gómez planteja la possibilitat de que esta legislatura compte amb un gerent de perfil tècnic que millore la comuniccaió entre els distints departaments i agilitze els tràmits per aconseguir una major eficiència en el treball. Un projecte que encara no està clar si fructificarà en les reunions previstes  aprtir de dilluns.

Deixa un comentari