Ávila gaudirà de les Falles en octubre

L’associació Fallers pel món reprén la seua activitat després de la parada forçada a causa de la Covid-19. Els dies 29, 30 i 31 d’octubre l’associació que ha portat les Falles des de 2013 a diferents ciutats d’Espanya i també a Andorra, ha donat llum verda a la celebració de la programació festiva que tenien preparada per al 2020 i que es va haver de suspendre arran la Covid-19.

Unes 1.200 persones es traslladaran l’últim cap de setmana del mes d’octubre a Ávila per a celebrar la festa valenciana. Segons ha confirmat el president de l’associació cultural, José Amores, la comitiva s’ha vist reduïda perquè, de moment, només han pogut trobar estança per a este miler de persones. Tot i això, s’ha conformat una llista d’espera per si algú decidira no anar o més hotels obriren les seues portes d’ací a octubre.

Amores també ha avançat que totes les activitats com les mascletaes, el castell de nit o l’ofrena, així com l’actuació de l’alzireny Bernat Camarasa, compten amb un Pla Covid amb les mesures de seguretat pertinents. A més, pel que fa a l’edició del pròxim any, ha assegurat que ja estan treballant també en l’esdeveniment d’abril de 2022.

Deixa un comentari