Baixa l’atur a Alzira i la Ribera un 2%

La taxa d’atur presenta una lleuger increment este mes d’abril tant a Alzira com a la Ribera Alta. A la Ribera són 17.346 les persones en les llistes de l’atur durant el mes d’abril, un 2% més que el mes anterior. En el cas d’Alzira, els demandants d’ocupació són 4108, un 1’8% més que el mes de març.
Les persones majors de 44 anys són les que més es veuen afectades, i entre elles, el 62% són dones. mentre que els joves menors de 25 anys representen un 13’4 per cent de les persones aturades.
Per sectors, a Alzira, el sector serveis és el que acumula més demandants d’ocupació, amb 2.622 persones, seguit per la indústria, amb 584, l’agricultura i la construcció al voltant de 250 persones.
Pel que fa a les dades comarcals, des d’Ugt es valora que este increment respecte a l’any passat ha sigut mínim , per la qual cosa s’ha controlat la destrucció dels llocs de treball a causa de la pandèmia, amb mesures laborals. Per tant considera que a hores d’ara l’ocupació va molt lligada a les onades de contagi del coronavirus i el ritme de vacunació. Raül Rosselló, secretari comarcal d’Ugt

Categories Treball Etiquetes

Deixa un comentari