Balanç positiu de “Cultura a la Fresca”

L’Ajuntament d’Alzira fa un balanç positiu de la campanya de “Cultura a la Fresca”. La regidoria de cultura afirma sentir-se orgullosa d’haver sigut una de les primers ciutats de la comarca en restablir la programació cultural després de l’estat d’alarma i assegura que l’afluència de gent malgrat els inconvenients de seguretat i aforament s’ha mantingut estable.

Cultura a la fresca es va iniciar el primer cap de setmana de juliol amb l’actuació de l’orquestra de la Comunitat Valenciana a la plaça del Carbó. Des d’aleshores s’han dut a terme distintes actuacions musicals i de cinema a la fresca i la presentació d’alguns llibres dels premis literaris ciutat d’Alzira 2019. La programació va finalitzar el passat dimecres, 22 de juliol amb el concert de la societat musical d’Alzira també a la plaça del Carbó.

Pel que fa al mes d’agost, queda suspesa tota activitat cultural que es reprendrà amb l’arribada de la tardor i la recuperació d’antigues iniciatives com Art al Carrer i les jornades d’il·lustració Jia.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

Ir a descargar

Deixa un comentari