Balanç faller 2019

Balanç molt positiu de les Falles del 2019 el que se fa des de l’Ajuntament d’Alzira.

La coincidència amb el cap de setmana i l’oratge primaveral han fet d’estes falles, que acaben de finalitzar, unes de les més multitudinàries que es recorden. Els quatre dies de festa han transcorregut sense cap incident i Alzira s’ha convertit en la capital comarcal també de la festa.

Des de la regidoria de festes s’ha destacat la gran afluència de visitants a tots els actes més destacats com l’ofrena o el concurs de pasdobles,  també la convivència entre veïns, fallers  i visitants , però sobre tot el fet que no hem tingut constància de cap incident destacable, un fet molt important si es te en compte la gran quantitat de gent que ha estat a la ciutat, l’ús de material pirotècnic i la ingesta d’alcohol que es sol produir en els dies de Falles.

La regidora de festes, turisme i patrimoni assegura que el balanç és totalment positiu i destaca les mascletaes com un esdeveniment que ha despertat l’ interès de mols visitants.

Per la seua banda l’alcalde d’Alzira també ha fet un balanç molt positiu de les Falles 2019 i està d’acord amb Aguilar en que els mascletaes són un important focus d’atracció per als visitants que decideixen passar un dia de festa a Alzira , per això ha anunciat en El dia de Davant l’intenció de blindar-les amb un pressupost assegurat, si de nou torna a formra part de l’equip de govern.

Gómez ha defensat una vegada més el civisme i la conservació dels carrers i places com una garantia d’èxit en la convivència entre fallers i la resta de veïns, per això ha llançat la proposta de crear unes brigades de neteja entre les pròpies ciomissions per assegurar les condicions d’higiene al voltant de les carpes i els monuments mentre duren les falles.

Deixa un comentari