fbpx

Balanç positiu de la Fira del comerç la tapa i l’automòbil

Compartix la notícia

Alzira ha acollit al llarg del cap de setmana l’onzena edició de la Fira del comerç, la tapa i l’ automòbil amb molta participació per part dels alzirenys i veïns d’altres poblacions de la comarca. La part automobilística ha funcionat tan bé que es pensa en dotar-la d’una data exclusiva en pròximes edicions de la Fira Comercial, on es podria incorporar un espai de productes out let.

Des de la regidoria de comerç es fa un balanç molt positiu de la Fira Comercial tenint en compte l’afluència de públic , els cotxes que hi havia aparcats , especialment divendres i dissabte i els testimonis dels visitants i comerciants, que apunten que fer-la confluir divendres amb la Shoping Night ha resultat beneficiós.

Segons l’alcalde i regidor de comerç Diego Gómez l’actual edició de la fira comercial demostra que es tracta d’una cita consolidada que serveix per impulsar les compres a  la nostra ciutat.

D’altar banda la part de la Fira dedicada a l’automòbil ha tornat  a ser un dels punts més positius , per això tal i com ja s’apuntava   a la presentació de la Fora comercial l’any que ve podria fer-se en una data exclusiva dedicada només al motor. Gómez també ha apuntat que es planteja incorporar una secció de rebaixes per incorporar nous comerços.

A l’acte d’nauguració acudiren diferents personalistat dels món de la política, entre ells el Diputat Nacioanl de ciudadanos Vicente Ten, que aprofità per recordar que el minstre de foment encara no ha complit la seua promesa de facilitar uan connexió amb l’AP-7 que beneficie el teixit comercial i empresarial  a la nostra ciutat.

Compartix la notícia

Deixa un comentari