Balanç positiu de les Festes de Sant Bernat

Miguel Rios posa dissabte punt i final a les Festes de Sant Bernat amb un concert de prop dos hores i mitja i un castell de focs d’artifici de la pirotecnia Crespo com a colofó. Des de la regidoria de festes, s’ha valorat de forma molt positiva les festes d’enguany, unes festes sense cap incident destacat.
Enguany han sigut les primeres festes de la normalitat com abans de la pandèmia: activitats al parc Pere Crespi, la plaça Major i un recinte firal amb actuacions, orquestres i djs. Divendres, l’homenatge a Mecano i l’orquestra La Pato i ahir el concert de Miguel Rios, han sigut les atraccions que han dut al públic al recinte firal. El regidor de festes, Xavier Pérez destaca els dos concerts com un bonic tancament de les festes d’enguany al temps que agraïa a la ciutadania el seu comportament.
A hores d’ara, ja s’estan posant a treballar per a les festes del pròxim any, i destacava l’interés de portar algun grup de primera línia per als més joves, tot i que ja explicava que serà ben dificil no sols pel preu, sinò pels diversos festivals que hi ha a tot arreu.

Deixa un comentari