La Biblioteca municipal tornarà a obrir l’11 de maig

La biblioteca d’Alzira obrira de nou  les seues portes el dilluns 11 de maig. Tot i això, només es podran fer préstecs i devolucions amb cita prèvia. La biblioteca recuperarà de manera gradual el seu exercici però amb fortes mesures d’higiene. Tant és així que els serveis de neteja ja treballen exhaustivament en la desinfecció de l’espai. A més, els llibres es desinfectaran amb una màquina d’ozó i les prestatgeries amb radiació ultraviolada.

Per a realitzar préstecs, caldrà consultar prèviament el catàleg de la biblioteca o demanar ajuda a les bibliotecàries però no es podrà passejar pels corredors. A més, després de les devolucions, els llibres es desinfectaran i es mantindran dos dies en repòs. L’horari també queda reduït de dilluns a divendres de 10 a 13:30 i dimarts i dijous de 4 a 7 de la vesprada. El número de telèfon per a sol·licitar cita prèvia és el 96 201 29 81.

D’altra banda, la biblioteca, amb el propòsit de ressaltar la importància de la cultura, proposa a la ciutadania escriure un text en el qual expressen les emocions que sentiran el primer dia que puguen tornar a la biblioteca amb normalitat. El text s’ha d’enviar al correu biblioteca@alzira.es.

Pots escoltar l’informatiu complet ací:

Ir a descargar

Deixa un comentari