fbpx

Black Friday en el comerç local i de proximitat

Compartix la notícia

Per cinquè any consecutiu els comerços celebraran hui,  en horari habitual, l’esperada Black Friday Alzira. Més de noranta comerços aposten per l’associacionisme comercial sota la marca ALZIRA CIUTAT COMERCIAL amb l’objecte de dinamitzar, activar i estimular l’economia d’ Alzira. Tot i la gran participació en esta campanya per part dels comerços, asseguren que no resulta del tot beneficiosa per al xicotet comerç.

La  iniciativa, importada dels EEUU, pretén fer descomptes per encetar la campanya de compres nadalenques. Els establiments alzirenys  esperen facturar al voltant d’un 10 per cent més després d’una temporada de vendes que ells mateix qualifiquen de  moderada. Alguns han allargat esta promoció tota una setmana per a que compense.

I és que els beneficis per als xicotets comerços no són tan importants com en el cas de les grans superfícies , i  a més, segons expliquen els propis comerciants,  tampoc beneficia la campanya de Nadal, ja que la gent aprofita els descomptes per avançar totes les compres de la campanya.

Compartix la notícia

Deixa un comentari