Brigades de treball en els camins rurals del terme d’Alzira

Continuen les tasques de millora dels camins rurals del terme d’Alzira. Des de la Regidoria d’Agricultura i Medi Ambient s’han acabat les tasques d’ampliació del ferm al Camí d’Oria que ha fet més accessible el trànsit cap a esta part de l’Horta d’Alzira. Al llarg d’esta setmana es duran a terme les millores en el camí d’Almúnia, amb la reparació del ferm i la construcció del mur de contenció.

Estes millores s’estan realitzant amb la brigada agrícola i el personal del programa EMCORA, destinat a persones desocupades que provinguen del sector agroalimentari. El contracte de les 29 persones serà de tres mesos al llarg dels quals les brigades treballaran en les necessitats de neteja i condicionament de camins, barrancs, parcel·les municipals i zones de valor ambiental.

Esta primera setmana una de les brigades ha iniciat l’obra del camí de l’Almúnia i netejat el camí de San Bernabeu i d’Oria. Una altra està fent tasques de manteniment en el camí de Benicull, entorn del Pont de Cabanyes i en el Barranc de Tora.

Deixa un comentari