Bromera presenta la 14 edició de “Llegir en valencià”

La Fundació Bromera per al Foment de la cultura ha presentat hui a Alzira la catorzena edició de la campanya Llegir en Valencià dedicada enguany a alguns dels espais més singulars del nostre territori amb el lema monuments emblemàtics. Una campanya impulsada des de la Fundació Bromera per al foment de la lectura en la nostra llengua i que dóna a conéixer els costums i tradicions del poble valencià.

La col•lecció “llegir en valencià monuments emblemàtics”ens permetrà conéixer de primera mà les històries que, a partir d’un espai significatiu del territori valencià han imaginat els autors i autores. Els monuments seleccionats han segut, entre d’altres, la cova Negra de Xàtiva, el Castell de Dénia i el Monestir de Sant Miquel del Reis. Espais als que autors com Xavier Aliaga, Mònica Richart o Lliris Picó han donat vida a través de les seues històries.

El primer llibre de la col•lecció serà “La Fuga” de Gemma Pasqual que es podrà aconseguir gratis este divendres amb el diari Levante i el 30 de juny amb Información.

rhdr
rhdr
cof

Deixa un comentari