Campanya de promoció del valencià i igualtat

Sis dones que han actuat al Gran Teatre seran les protagonistes de les bosses de sucre del sector hostaler alzireny. L’artista alzirenya Mai Hidalgo ha il·lustrat esta campanya impulsada per la Regidoria de Cultura, a través del Serval i la Regidoria d’igualtat i que està adreçada a 200 bars, restaurants i cafeteries de la ciutat.

Per quart any consecutiu, es llança esta campanya de promoció del valencià i la igualtat que enguany es dedica al teatre municipal en el seu centenari. Segons ha explicat el regidor de Cultura, Alfred Aranda, baix el lema ‘Dones que han actuat al Gran Teatre’ s’ha seleccionat a sis artistes representatives dels diferents gèneres. Entre elles Maria del Mar Bonet, cantautora; Mamen Garcia, actriu i cantant; Alícia Alonso, ballarina i coreògrafa, i les tres alzirenyes Maria del Carmen Solves, cantant d’òpera i sarsuela; Elisa Ramírez, actriu, i Maria Dolores Tomàs, catedràtica de flauta.

Recordem també que esta campanya, com en altres edicions, es completa amb un concurs en Instagram. Per a participar, cal pujar una foto amb la bosseta de sucre preferida i emprar l’etiqueta #DonesTeatre. Les 3 fotografies amb més m’agrada, abans de 15 de juny, guanyaran una camiseta.

Deixa un comentari