Comença la campanya de foment de valencià

Escoltàvem la veu de Tomás Blai un dels hostalers que este matí ha rebut els sobrets de sucre il·lustrats amb les dones que han actuat al Gran Teatre. Ca Tomás és un dels més de 200 bars, restaurants i cafeteries del nostre municipi que s’adrecen a esta campanya que, per quart any consecutiu, busca promoure l’ús del valencià, així com donar visibilitat i suport a la presència de les dones en tots els àmbits.

Una iniciativa que com han pogut escoltar és ben rebuda pel sector hostaler. En este sentit, Alfred Aranda, regidor de Cultura i Andrea Maravilla, tècnica del SERVAL han visitat este matí alguns locals de la ciutat on ja han deixat caixes d’estes bossetes de sucre. ‘Dones que han actuat al Gran Teatre’ és el títol d’esta campanya que, a més, ret al teatre municipal alzireny en el seu centenari.

Recordem que com en altres edicions, esta campanya es completa amb un concurs en Instagram. Per a participar, cal pujar una foto amb la bosseta de sucre preferida i emprar l’etiqueta #DonesTeatre. Les 3 fotografies amb més m’agrada, abans de 15 de juny, guanyaran una camiseta.

Deixa un comentari