Un restaurant de Sueca guanya el IV Concurs d’Espardenyà Francisco José García

Compartix la notícia

El restaurant Cancela Events de Sueca guanya el IV Concurs d’Espardenyà Francisco José Garcia. La Falla Sants Patrons es va emportar també el primer premi en la categoria d’associacions. En esta quarta edició, més de 2.000 alzirenys i alzirenyes van poder tastar l’espardenyà valenciana cuinada per professionals. A més, Canal Cocina es va fer ressò de la festa i va cuinar l’espardenyà amb Tomás Blai de Ca Tomás.

Un total de 26 restaurants i 9 associacions participaren en la quarta edició del concurs. Com a guanyador, el restaurant Cancela Events va rebre un premi de 3.000 euros, seguit del restaurant Bonaire del Palmar, amb un premi de 1.500 euros i del Val i Quinze d’Alginet, que es va emportar 1.000 euros. Enguany, per primera vegada, s’han donat premis també a les associacions que han cuinat el plat. La falla Sants Patrons ha estat guardonada amb 300 euros, la Filà Alborxí amb 200 i la Falla Nou Mercat d’Algemesí amb 100.

El guanyador de l’any passat, Tomás Blai, del restaurant Ca Tomás d’Alzira, va ser l’encarregat de cuinar per al reportatge de Canal Cocina una segona versió de l’espardenyà. L’equip del canal estatal va estar a Alzira des del dissabte per fer un reportatge de la festa completa, que va culminar el diumenge amb l’elaboració de l’espardenyà.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-9-marc-2020_md_48679019_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari