Canvis en l’ordenança d’animals

L’Ajuntament d’Alzira sancionarà els propietaris incívics d’animals que els tenen malvivint en els balcons i terrasses de les cases i els edificis. Tots els grups polítics de l’Ajuntament donaren suport a la proposta de Ciudadanos que plantejava canvis en les ordenances municipals respecte a la tinença d’animals, ja que actualment sols es contemplen les situacions en que els animals domèstics puguen molestar pel soroll.
La regidora de Ciudadanos, Clara Aledón explicava quines eren les conductes irresponsables a les que es volia posar fi amb este canvi normatiu.

Ciudadanos aposta per prohibir que els animals estiguen abandonats en els balcons i terrasses en situacions de pluges i tempestes i que s’establisquen límits en èpoques de calor o fred extrem. Fins i tot es proposa també que es puga llevar l’animal al propietari si es necessari per a garantir la seua seguretat i benestar. En este sentit, la regidora de sanitat, Gemma Alos, assumí els canvis en l’ordenança i proposava anar més enllà, ja que proposa que estes prohibicions de tindre els animals en terrasses i balcons siga en totes les circumstàncies, tant de nit com de dia. Gema Alós

Deixa un comentari