Cap de setmana carregat d’activitats culturals per a totes les edats

Esta nit, el club de cinema Alzira duu a la Casa de la Cultura la pel·lícula francesa Paris, distrito 13 en versió original.

Demà dissabte, la Biblioteca Municipal d’Alzira programa a les onze i mitja una nova activitat per als més menuts dins del cicle Contacontes a la Bebeteca. Pepe Mira llegirà als xiquets i xiquetes d’entre 2 i 8 anys el conte “Indiana Jones i el misteri dels monstres d’Ítaca”. També demà, el Gran Teatre acull l’espectacle de dansa Rebel·lió de Marea Danza, per a públic familiar. Un muntatges que ha estat reconegut amb el Premi de les Arts Escèniques Valencianes 2021 com a millor espectacle infantil.

I com a colofó d’este cap de setmana, la cantant vinarossenca Esther presenta en exclusiva el seu nou àlbum i la seua nova banda a la Casa de la Cultura d’Alzira, demà dissabte a les set i mitja. D’esta manera el Circuit Sonora de la Música Valenciana posa un tancament de luxe a les actuacions a Alzira, com a capital cultural valenciana.  Esther que s’inicià al món de la música a través d’un verkami, arriba a Alzira amb molta il·lusió per a presentar el seu primer disc complet.

Deixa un comentari