Carla Vives i Sergi Bresó, al campionat d’Espanya de karate

      area-esportiva-karate-i-luis-escudero-13_md_60359307_wp_1
Ir a descargar 

Carla Vives i Sergi Bresó han sigut convocats amb la Selecció Valenciana per a participar del 27 al 29 en el campionat d’Espanya de karate de seleccions autonòmiques. Ambdós han acabat en primera posició a la fi de les dos jornades de la lliga autonòmica. Carla obtingué la medalla d’or en la segona jornada i Sergi la d’argent tot i que participà mermat després d’haver patit el covid.
Elena Fresquet es penjà l’altra medalla d’argent i Pablo Valentín, Joan Pous i Fernando Pérez (estos dos en kates) els tres bronzes. Javi Nicolás (en kates) i Fernando Pérez (en kumité) quedaren a les portes de la medalla en 4a posició.

En Àrea Esportiva també hem parlat amb Luis Escudero, entrenador de la UD Castellonense, que intentarà fer-se esta setmana amb el lideratge del grup 4 de Preferent.

Repassem tots els horaris de l’esport alzireny. No es podrà presenciar en les instal·lacions però hi ha possibilitat de vore diversos partits i competicions.

En el canal Youtube de la UD Alzira es podrà vore a les 15, 17 i 19 hores els partits de l’Alzira B, Juvenil B i Femení.

En el facebook del Servei Municipal d’Esports es vorà dissabte a les 12 el Nou Bàsquet Alzira aleví contra el Carcaixent i a partir de les 16.30 h. l’anada de les semifinals de raspall on hi ha tres equips alzirenys.

En LaLiga Sports retransmetran el campionat d’Espanya absolut d’halterofília on participa Tomás Pérez.

 

Deixa un comentari