L’alzireny Carlos Valiente disputarà fins quatre finals de prerruqueria de gran renom

L’equip de Carlos Valiente, els salons de perruqueria d’origen alzireny, disputarà fins a quatre finals en els pròxims dos mesos. El centre de perruqueria, que compta ja amb 3 salons en Alzira, Algemesí i Carcaixent i part del seu equip han aconseguit nominacions en premis de prestigi internacional que es disputaran els pròxims mesos i que suposen un pas endavant en el reconeixement mundial de l’equip d’estilistes alzireny.

El primer en afrontar una d’estes finals serà Bernat Sayol, subdirector de Salones Valiente, que viatjarà el 14 i 15 d’agost fins a Paris per participar en el MCB Emergent Talent, un concurs europeu de joves promeses del continent i en la qual haurà de fer front a una competició en directe. Poques setmanes després serà l’alzireny Carlos Valiente qui participarà en els Visionary Awars, un dels premis més reconeguts i prestigiosos de l’àmbit i al que ha estat nominat fins a quatre vegades.

Junt a estes dos finals, l’equip d’estilistes, s’haurà d’enfrontar també a la dels premi Figaro, en el que Sara Piera i el mateix Bernat Sayol, ambdós de salones Valiente, participaran de nou per fer-se amb un nou reconeixement en l’àmbit estilístic. Així ho explicava Bernat Sayol a El dia per Davant:

SALONES CARLOS VALIENTE 1 SAYOL

Per al perruquer és el treball en equip i la constància el que ha portat el seu treball a l’èxit i ha explicant que seguiran lluitant en la mateixa línia.

Categories Comerç

Deixa un comentari