Alzira registra un ascens a l’arribar als 35 casos positius per cada 100.000 habitants
En total tenim 16 casos actius, dels quals, en els últims tres dies s’han registrat 4 nous

El Departament de Salut ha informat que demà dijous no s’actualitzaran les dades ja que coincidix amb l’última jornada de vacunació del personal docent i de serveis dels centres educatius.

L’actualitat de casos de Covid-19, el dia de hui, suposa que en els últims 7 dies, en Alzira hem passat de quasi 20 casos per cada 100.000 habitants a una incidència de 35 cada 100.000 habitants. En total tenim 16 casos actius, dels quals, en els últims tres dies s’han registrat 4 nous. La regidora de Sanitat, Gemma Alós, ha explicat que la tendència ha canviat, ja que fa dues setmanes que portem una tendència a l’alça. Per això, ha recordat que els pròxims dies són decisius i que del nostre comportament i de com passem la Pasqua dependrà l’evolució. L’escoltem:

D’altra banda, cal recordar que ahir es publicava al BOE la nova llei de Mesures urgents de prevenció, contenció i coordinació, per a fer front a la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19, en la qual s’indica l’ús obligatori de mascaretes en la via pública, en espais a l’aire lliure i en qualsevol espai tancat d’ús públic o que es trobe obert al públic, tot i que es respecte la distància mínima de segureta d’1,5 metres.

Deixa un comentari