fbpx

CCOO demana a la Conselleria que es faça càrrec de la gestió de l’Hospital de la Ribera

Compartix la notícia

Comissions Obreres (CCOO) demana a la Conselleria que es faça càrrec de la gestió de l’Hospital de la Ribera. Segons el sindicat, l’Hospital encara té problemes de funcionament, però molts menys que quan era privat. A més, el Sindicat assegura que no existix cap conflicte real entre el personal laboral i l’estatutari. La gestió pública, al parer del Sindicat, és l’única manera de garantir una sanitat transparent i de qualitat.

Segons explica CCOO, abans de la reversió de l’Hospital, no hi havia cap transparència pel que fa la contractació del personal. La falta de personal era més greu i es feien canvis de lloc de treball aleatoris i sense cap control. El Sindicat assegura que des que l’Hospital ha passat a gestió pública, s’ha augmentat el personal d’atenció primària i s’han millorat algunes instal·lacions. No obstant això, les llistes d’espera continuen sent molt llargues i l’ocupació de llits és superior al 90%.

Davant esta situació, CCOO demana a la Conselleria de Sanitat que prenga les mesures necessàries perquè la salut no es convertisca en un negoci com, al seu parer, ha fet la UTE Ribera Salut.

Si vols escoltat l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-10-marc-2020_md_48719647_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari