fbpx

CCOO denuncia la discriminació del personal estatutari de l’Hospital de la Ribera

Compartix la notícia

Comissions Obreres (CCOO) denuncia la discriminació del personal estatutari de l’Hospital de la Ribera. El Sindicat explica que, després de 2 anys de gestió pública, els treballadors no han recuperat encara els drets laborals. Altres de les peticions del sindicat són la planificació del treball, segons la normativa vigent i l’ampliació de la plantilla en concordança a les necessitats dels pacients.
Després de vint anys de privatització, l’Hospital de la Ribera es convertia en 2018 en propietat pública equiparant-se així a la resta de Departaments de Salut gestionats per la Conselleria de Sanitat. No obstant això, al parer de CCOO, el personal estatutari no gaudix dels drets corresponents a esta nova condició de personal públic. Al seu parer, els treballadors estatutaris estan en desavantatge respecte a la resta de metges, entre altres coses perquè han de suportar preferències i canvis de lloc de treball arbitraris.
D’altra banda, el Sindicat insistix en la necessitat d’ampliar la plantilla d’una manera equilibrada en totes les especialitats i no sols en pediatria i metges de família, com ja s’ha fet. Esta falta de metges està provocant, al seu parer, sobrecàrregues de treball i en conseqüència una mala atenció dels pacients.

Compartix la notícia

Deixa un comentari