Centenars de persones mostren la seua repulsa per la mort d’Amparo Montalvá

Centenars de persones han mostrat el condol i la repulsa per la mort d’Amparo Montalvá, una veïna d’Alzira cosida a navallades el passat dimarts. Mentre la polícia continua les investigacions dels fets, i buscar la seua parella com a pressumpte autor dels fets, els alzirenys i alzirenyes es concentraven a la porta de l’Ajuntament.
L’alcalde d’Alzira ha encapçalat una declaració institucional de repulsa i condol a la família i amistats, recordant altres esdeveniments patits per la ciutat com els assassinats de Jenny i Carla al 2004 o el de Maia al 2017. Seguidament les regidores Marisa Escribà i Marina Mir han expressat el compromís institucional i també de la ciutadania per acabar amb la lacra dels assassinats masclistes.
A la plaça del Carbó han estat no sols representants de totes les formacions polítiques, sino també professors, alumnes, col•lectius feministes, el grup Unit per les pensions i familiars i amics d’Amparo. Este assassinat inesperat que deixa dos orfes un fill i una filla, i una família trencada que definia Amparo com una dona que es dedicava a cuidar persones majors i que en l’entorn famíliar era una dona molt conciliadora.
Mentre, continua oberta la investigació policial per a capturar el pressumpte autor dels fets. Es dona la circumstància de que treballava en el taller d’ocupació T’estime que organitza l’agència municipal Idea.
L’alcalde ha recordat també que la família d’Amparo compta ja amb l’atenció per part de l’Ajuntament i que continuaran al costat d’ells en tot el procés. Fins i tot, ja s’ha plantejat la possibilitat de que una vegada tancat el procés judicial que s’ha encetat al Jutjat numero 7 d’Alzira, l’Ajuntament es persone com acusació particular.

Deixa un comentari