Cepaim organitza una xarrada sobre el paper i els discursos sobre migrants al audiovisual

Esta vesprada es celebrarà la segona edició del seu Think Tank al respecte de l’audiovisual. Amb aquesta activitat del programa “Desactivando la Xenofobia y el racismo”, s’estudia el paper que tenen els migrants i els discursos sobre ells en la ficció audiovisual.
En esta xarrada, que porta el nom Desactrivando la Xenofofbia y el Racismo a través del audiovisual, la regidoria de Joventut, junt a Cepaim, presenten un espai de conversació sobre el racisme, el discurs d’odi i la diversitat en l’audiovisual. La cita, que es celebra esta vesprada a les sis a la Casa de la Cultura, comptarà amb la presència del cineasta Samuel Sebastián i de l’actriu, advocada i activista Esther Mamadou.
A més, en este acte es realitzarà la presentació del “II Film Festival #YODESACTIVO al racismo y la xenofobia”. Este festival de caràcter digital es celebrarà tant en línia com presencialment en directe el pròxim 9 de desembre, prèvia al Dia Internacional dels Drets Humans. Un festival que va començar amb la post-pandèmia i que enguany es consolida en una nova categoria, la dels Tik Tokers.

Deixa un comentari