César Bona inaugura el cicle de conferències dels Premis Ciutat d’Alzira

L’èxit d’assistència provoca que es trasllades al Gran Teatre per tindre més localitats

La conferència Una mirada a l’educació del docent César Bona ha desbordat totes les expectatives inicials i ha fet que es produirà un fet insòlit en els trenta anys dels Premis literaris Ciutat d’Alzira: que una xarrada s’haja de traslladar al Gran Teatre per necessitats de l’aforament. Tot i això l’Ajuntament assegura que disposa de 150 entrades totalment gratuïtes per a aquells que tinguen interès en acudir-hi.

Segons ens ha explicat el regidor de cultura Alfred Aranda, en només unes hores la conferencia inaugural del cicle de conferències al voltant dels Premis Literaris va despertar tanta expectació que es van fer més de 300 inscripcions, sobrepassant la capacitat de l’auditori de la Casa de la Cultura que disposa només de 170 butaques. Per este motiu es va fer el trasllat al Gran Teatre d’Alzira que de segur s’omplirà de gom a a gom el proper dimarts per escoltar César Bona, un fet que ompli de satisfacció la Regidoria de Cultura, ja que es tracta d’un mestre que desperta passions com si es tractara d’un artista.

 Aquells que estiguen interessats en acudir hauran de recollir les seues entrades este dijous 17 d’Octubre al Gran Teatre de set i mitja de la vesprada a nou de la nit. Alfred Aranda ha recordat que els entrades són limitades i s’ en repartiran un màxim de dos per persona.

Categories Cultura

Deixa un comentari