Cinc noves ajudes a la contractació FormaPlus

Alzira aprova 5 noves ajudes per a la contractació ‘FORMAPLUS’, per un import de 7.000€. Una ajuda que pretén posar al servei de les empreses i altres entitats eines que afavorisquen la contractació d’aturats de llarga duració.

El programa està finançat en la seua totalitat per fons municipals i té com a objectiu incentivar la contractació de l’alumnat format als cursos promoguts per l’Ajuntament d’Alzira durant els 12 mesos següents a la finalització de l’acció formativa. Cal remarcar que de les 5 contractacions del programa “FORMAPLUS”, 3 en són indefinides.

Segons ha manifestat el regidor responsable de l’àrea, Ivan Martínez: esta iniciativa té l’objectiu d’aconseguir la inserció laboral d’aquelles persones que, estant en situació de desocupació, participen en els programes formatius que es realitzen des d’IDEA.

Cal informar que encara continua obert el termini per a sol·licitar tant les ajudes EMPRÉN com els FORMAPLUS fins novembre d’enguany i que en IDEA trobaran tota la informació necessària.

Deixa un comentari