Ciudadanos promet una regidoria de benestar animal

La número dos a les llistes per a les eleccions municipals de Ciutadans (Cs) a Alzira, Clara Aledón, ha promès “la creació d’una regidoria que vetle pel benestar animal“. Aledón ha explicat que “es necessita trobar un equilibri en la convivència entre animals i persones, entre protecció i civisme“. Per a això, ha argumentat, “és necessària la creació d’una regidoria que dedique els seus esforços a aconseguir aquests objectius“.

D’altra banda, la representant de Ciutadans ha assenyalat que “l’actual ordenança municipal en matèria animal ha de ser modificada per adaptar-la a les lleis vigents“. També ha afegit que “és important que la regulació des de les administracions públiques estiga encaminada al sacrifici zero i el respecte d’aquests éssers vius“.

En aquest sentit, Aledón ha destacat altres de les propostes que el projecte de Ciutadans inclou en el seu programa com “la creació d’un centre de recepció d’animals i un alberg mancomunat amb altres municipis propers per evitar el sacrifici”. Finalment, la candidata ha recalcat que “a Alzira han de canviar moltes coses perquè siga, veritablement, una ciutat amiga dels animals”.

Deixa un comentari