Ciutadans Alzira denuncia la inacció de l’Ajuntament davant les queixes veïnals
Concretament, als carrers José Pau i Dr. Ferran

Ciutadans Alzira acusa al govern municipal de no atendre les queixes dels veïns i veïnes dels carrers José Pau i Dr.Ferran. La formació política recorda que des de l’Ajuntament s’hauria d’empatitzar amb els i les afectades i prendre mesures per a pal·liar els problemes que estan patint.

Segons ha explicat el portaveu de la formació taronja, Miguel Vidal, els alzirenys i alzirenyes que viuen en esta zona porten molt de temps queixant-se de la falta de salubritat, males olors, rates i actes vandàlics que dificulten la convivència i la pau al barri. A més, el regidor, assegura que gran part d’estos problemes és fruit de l’ocupació il·legal d’habitatges.

En esta línia, Vidal recorda que Ciutadans va presentar una moció contra l’okupació que el govern local va rebutjar, així com diferents preguntes sobre la situació particular d’estos carrers. Tot i això, afirma que des del seu partit política continuaran donant suport als afectats i afectades fins que es solucione el dèficit de neteja i seguretat. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari