Ciutadans Alzira lamenta el rebuig a les ajudes econòmiques per als comerços relacionats amb Falles i Setmana Santa
El regidor de Festes, Xavi Pérez, afirma que ho estudiaran quan estiga disponible el romanent del Pla Resistir

El partit taronja va presentar una moció en esta direcció a l’últim ple municipal, en la qual demanava ajudes complementàries al Pla Resistir, però, el regidor de Festes, Xavi Pérez, va explicar que ho estudiarien quan estiguera disponible el romanent del Pla Resistir.

Al parer de Ciutadans, l’equip de govern podria haver fet alguna modificació pressupostària per tal de llançar ajudes a negocis com els indumentaristes, pirotècnics o artistes fallers que porten pràcticament un any sense treballar. Així, la regidora de Ciutadans, Clara Aledón, ha lamentat que els sectors relacionats amb estes festivitats no siguen una prioritat per al bipartit alzireny. L’escoltem:

Ir a descargar

El regidor de Festes, Xavi Pérez, va recordar en el ple que l’Ajuntament d’Alzira ja ha ajudat estos negocis i va assenyalar que serà quan es conega el romanent del Pla Resistir quan es puga estudiar la quantia destinada a ajudes per a indumentaristes i altres sectors relacionats amb les festivitats. Escoltem el que va dir en la seua intervenció:

Ir a descargar

Deixa un comentari