Ciutadans Alzira presentarà esmenes al plenari de pressupostos del proper dimecres

Compartix la notícia

Ciutadans Alzira demana que s’incloga als pressupostos el pla de la Universitat Politècnica per a l’ús dels drons en la vigilància dels camps i que es faça una revisió cadastral perquè els veïns paguen els impostos correctes. A més, s’uneix al PP en la urgència de destinar una partida a la reparació de la Torre dels Coloms. El plenari de pressupostos es celebrarà el pròxim dimecres abans del plenari ordinari del mes de gener.

Arran la presentació dels pressupostos per al 2020 que l’Ajuntament d’Alzira va publicar la passada setmana, Ciutadans Alzira, com a partit de l’oposició, ha fet una sèrie d’esmenes que presentarà en el plenari dels pressupostos. El partit taronja sol·licita l’adaptació de tots els parcs de la ciutat, l’adequació a la normativa de les bandes reductores de velocitat i dels diferents solars que s’utilitzen com a aparcament, l’ampliació de la zona dels jocs de la plaça Cartonatges i la millora de l’entorn de la “Muntanyeta” a més de l’adquisició de dispositius anti ennuegada.

D’altra banda, el partit també demana que el pressupost incloga crèdit suficient per a la modernització dels polígons i adaptació a l’industria 4.0, per a l’estudi inicial sobre la creació d’una cooperativa elèctrica o la possibilitat de construir un nou espai cobert on practicar esport.

Compartix la notícia

Deixa un comentari