Ciutadans Alzira sol·licita un pla d’ajudes complementari al Pla Resistir per als centres esportius
També demana una línia de subvencions per als clubs esportius no professionals

Ciutadans Alzira sol·licita un pla d’ajudes complementari al Pla Resistir per als centres esportius afectats pel tancament de les instal·lacions i una línia de subvencions per als clubs esportius no professionals. A més, la formació taronja proposa estudiar un pla d’esport a l’aire lliure i reprendre, amb totes les mesures preventives, les activitats per a la tercera edat.

En este sentit, la regidora de Ciutadans, Clara Aledón, insta al Consell a reobrir de forma planificada les instal·lacions i centres esportius, sempre prioritzant els que compten amb un protocol de prevenció de contagis i mesures al respecte. A més, reclama al Govern la reducció de l’IVA dels productes i serveis d’este sector al 10% perquè puguen fer front a les seues despeses.

D’altra banda, Clara Aledón ha demanat que es considere l’esport com a servei essencial i es recepte la pràctica esportiva en els centres d’atenció primària, per a persones de la tercera edat. L’objectiu no és altre que ajudar a revertir els efectes del confinament i el sedentarisme, ja que este col·lectiu necessita, per motius de salut fer exercici. Escoltem a Clara Aledón:

Ir a descargar

Deixa un comentari