fbpx

Clàudia Dolz i Alba Carrió elegides Falleres Majors d’Alzira 2020

Compartix la notícia

Alba Carrió i Clàudia Dolz seran respectivament la fallera major i la fallera major infantil d’Alzira durant les Falles Majors d’Alzira 2020. Les dos van ser seleccionades ahir al Gran Teatre en un acte en què representants de les 35 comissions alzirenyes elegiren democràticament les seues representants.

Clàudia estarà acompanyada en la seua cort d’Honor per les xiquetes Daniela Llopis, Blanca Carrió, Aitana Fayos, Ainoa Culebras, Mireia Almansa i Clara Benavent.

Per la seua part, la cort d’Honor d’Alba, estarà formada per les falleres Aitana Jara, María del Mar Rodríguez, Alba Arroyo, Carla Botella, Ana de la Concepción i Cristina Villalba.

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez, que també va acudir a l’acte de selecció, va manifestar el seu agraïment i bons desitjos a Alba i a Clàduia i va explicar també el seu desig de fer de les properes falles, unes falles sostenibles i modernes, pròpies del segle XXI.

46974 98084 22931924 1 - Alzira Radio notícies d'Alzira

Alba Carrio Claudia i families - Alzira Radio notícies d'Alzira Alba carrio claudia i FM 18 19 - Alzira Radio notícies d'Alzira

Imatges Riberaexpress

Compartix la notícia

Deixa un comentari