fbpx

El club d’escacs es queda sense ascensÀudio 

Compartix la notícia

Era complicat i a la fi no ha hagut ascens. Els tres equips del club d’escacs Alzira van obtindre un triple empat a 4 i no han pogut aconseguir pujar de categoria. L’únic que arribava amb opcions era el primer equip, qui havia de guanyar a l’Alfàs del Pi. Pel particular sistema de desempat dels escacs, els alzirenys perderen les opcions abans de començar el partit. Com que en escacs no es juguen dos voltes de competició, a casa de cadascun dels equips, hi ha dos sistemes de desempat, l’averatge total o el particular, fruit de l’enfrontament dels dos equips implicats. En el sorteig previ, va eixir que s’aplicaria l’averatge general, que era favorable a l’equip alacantí. A més, els alzirenys empataren a 4 i finalitzen en la tercera posició. D’haver sigut segons, haurien jugat la promoció d’ascens.

Per la seua banda, el B també empatà a 4 amb el Recreatius Saetavis de Xàtiva i provocà el descens dels de la Costera. Per últim, el C, amb el tercer empat a quatre, va impedir que el Benifaió pujara a 2a Autonòmica. Ambdós equips podrien haver-se deixat endur en no jugar-se res, però foren fidels a l’esperit competitiu de l’esport, per a no perjudicar altres equips implicats en la lluita pel descens o l’ascens.

Podeu escoltar l’entrevista que mantinguérem amb el president del club d’escacs Alzira, Jesús Gerona, en Àrea Esportiva.

      area-esportiva-2-d-039-abril-2019_md_33982767_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari