fbpx

Comença Gastro Ribera, la setmana gastronòmica de la nostra comarca

Compartix la notícia

Quaranta un restaurants i allotjaments oferixen des de hui fins el 5 de juny menús especials així com la seua oferta habitual amb què es convida a visitar, descobrir i assaborir la Ribera del Xúquer. El Consorci de la Ribera junt al Patronat de turisme de la Diputació i l’associació gastronòmica Menjar i Viure han organitzat la primera edició de Gastro Ribera, una setmana gastronòmica de la nostra comarca.

Vint-i-dos restaurants faran menús especials amb ingredients de la Ribera amb preus no superiors a 30 € aigua i IVA inclosos. Altres nou, entre els que hi ha sis de València i un de Benissanó inclouen ingredients de la comarca en els seus plats, el caqui, la taronja, l’arròs, la mel de taronger, el vi o mistela, oli i verdures de les cooperatives o productors de la comarca. Altres establiments com Mi paella en el huerto a Riola, Dos Horts de Carcaixent o el Museu del Xocolate Comes de Sueca oferixen visites i experiències gastronòmiques. A més, hi ha quatre allotjaments a cases rurals de Polinyà, Carcaixent i Corbera.

El president de la Mancomunitat de la Ribera Baixa, Arturo Escrig, ha recordat que s’estan fent accions com la via verda, la xarxa cicloturística o el pla de dinamització del Xúquer i ara s’incorpora esta posada en valor dels productes i productors de la comarca.

Compartix la notícia

Deixa un comentari