fbpx

Colp policial a les carreres il·legals al polígon del Pla

Compartix la notícia

La policia local d’Alzira posà fi el passat divendres a una carrera il·legal de motos al Polígon Industrial del Pla. En el dispositiu es revisà la documentació de 70 persones i 21 vehicles que hi havia presents. El resultat va ser la interposició de sis denúncies, dos molt greus i quatre menys greus.

Els fets van ocórrer a les 23.30 de la nit quan una patrulla de la Policia Local detectà 2 motos que estaven fent una competició il·legal. Els motoristes intentaren primerament fugir però finalment foren capturats per les forces de seguretat. Arran d’este fet, acudiren tres patrulles municipals més i es demanà el reforç de la policia nacional que va enviar altres tres patrulles. Així, es procedí a l’enregistrament de totes les persones i vehicles presents i s’interposaren 6 denuncies, dos molt greus de 500 euros i la retirada de 6 punts i altres quatre de 200 euros.

La regidora de seguretat i policia local, Sara Garés assegura que la Policia Local d’Alzira ja estava assabentada d’este tipus de convocatòries però els feien falta les proves pertinents per actuar. A més, afirma que es continuarà treballant per a que este tipus de conductes il·legals no es produïsquen més a la nostra ciutat.

Compartix la notícia

Deixa un comentari