Com la lluna, Exposició del Ninot i nova sessió del club de lectura a l’agenda cultural de hui dijous

Hui a les 18:30 a la Biblioteca d’Alzira, nova cita amb el Club de de Lectura amb Ulleres Lila que organitza la regidoria d’Igualtat conjuntament amb la Biblioteca Municipal d’Alzira. El llibre sobre el qual es parlarà hui s’anomena La trena, de l’escriptora Laetitia Colombani. Ens narra la història de tres dones que, tot i viure en continents diferents, estan unides per un poderós lligam. Dinamitzaran la sessió la directora de la biblioteca pública, Asun Perepérez i la tècnica lingüística del Serval, Andrea Maravilla.

D’altra banda, l’agenda fallera ens porta hui la inauguració de l’Exposició del Ninot de les Falles 2023, a les 20 hores a la Casa de la Cultura. Es lliuraran els premis de cada secció i, la setmana que ve, s’elegiran els ninots indultats. Enguany, els més menuts podran votar per a elegir ninot indultat i, a més, els col·legis alzirenys han presentat al voltant de sis ninots a l’exposició, situats a la secció quarta. L’exposició estarà oberta des de hui fins al 10 de març, de 18 a 21 hores.

També a la Casa de la Cultura, encara podem gaudir de l’exposició Com la lluna de la jove il·lustradora de Gandia Amanda Cerdà Sebastián, que ens ha portat a Alzira una curiosa exposició on barreja obres digitals i originals que ens mostren rostres, sobretot femenins, contant-nos alguna història d’estels i textures dibuixades de la lluna. Amanda Cerse, nom artístic, va estudiar Belles Arts i és la il·lustradora dels llibres del poeta La Meua Pau. Gràcies a la falla Pintor Andreu, que l’ha inclós a la seua setmana cultural, l’exposició es pot vore fins a demà divendres.

Deixa un comentari